Over ons

Over ons

Ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek

Voor elk project de beste oplossing tegen de beste prijs. Wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf. Onze klanten zijn bedrijven, gemeenten en particulieren, waarvoor wij (machinaal) straatwerk, grondwerk en sloopwerk uitvoeren. Ons vakbekwame team staat voor u klaar om elk project op te pakken. Dankzij onze vaste medewerkers en betrouwbare partners, zijn wij flexibel en garanderen wij altijd de continuïteit van ons werk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons en voor onze opdrachtgevers belangrijk. We hebben daarom steeds aandacht voor duurzaamheid, sociale vraagstukken, milieuvraagstukken en prijs- kwaliteitsverhouding. U ziet dat terug in onze keuze voor werkmaterieel. We proberen geluidsoverlast te beperken en we kiezen waar mogelijk voor CO2 neutrale materialen.

Duurzame inzetbaarheid

Ons werk staat bekend om de hoge fysieke belasting voor medewerkers. Bij ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek werken we met het meest innovatieve materieel binnen de sector. Wat kan, doen wij machinaal. Bijvoorbeeld het afreien van puin, funderingen en straatlagen, aanbrengen van kantopsluitingen en elementenverharding, maar ook herstraten. Onze medewerkers worden daardoor minder fysiek belast en zijn duurzaam inzetbaar.

Ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek is VCA** gecertificeerd en SEB erkend bestratingsbedrijf. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en intern opgeleid door de leermeesters binnen ons bedrijf.

Duurzame klantrelatie en samenwerking

Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en korte lijnen. Kwaliteit, continuïteit en klanttevredenheid zijn belangrijke speerpunten voor ons. We hebben hier dan ook veel aandacht voor en sturen bij als dat nodig is.

Elk project is anders, daarom leveren wij maatwerk. Of het project nu groot of klein is, met ons veelzijdige team leveren we kwaliteit tegen een goede prijs.